Een dagje naar zee, maar twijfel je of het mooi weer is aan de Belgische kust? Het weerbericht van De Panne tot Knokke vind je elke dag op Weerberichtkust.be. Dankzij de handige buienradar zie je direct of het de volgende uren droog blijft.

Het weerbericht voor de kust voor de volgende dagen? Op weerbericht kust vind je de weersvoorspelling voor de volgende dagen.

Over ons

Weerberichtkust.be is een project van B. Vanderhaeghen (Ondernemingsnummer: BE0842.343.050) . Voor de weersvoorspelling(en) maken wij gebruik van de gegevens van Freemeteo.com en Weeronline.nl


 


Disclaimer


Door gebruik te maken van de website/diensten van Weerberichtkust.be verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden. Wij garanderen niet dat de website foutloos of zonder onderbreking zal werken. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor elke schade die zou zijn ontstaan door het bezoeken van de website of door gebruik te maken van onze diensten. Op Weerberichtkust.be staan er advertenties van partners. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de bestemming en inhoud van deze advertenties.


 


Misbruik


Bij misbruik van onze diensten/site of overtreding van onze gedragregels zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen. Tevens kunnen wij op vraag van bepaalde overheidsdiensten bepaalde persoonlijke gegevens aan deze diensten overmaken.


 


Contact


Bij voorkeur via de website www.weerberichtkust.be (Contact)


B. Vanderhaeghen, Geuzenberg 56, 9000 Gent (Dit is geen bezoekadres)